SPORTing.FLEX-PODLOGA ZA TENIS

 

Ukoliko razmišljate koju tenisku podlogu da odaberete, pravi izbor je SPORTing.FLEX:

 

  • Ekonomična u izgradnji i eksploataciji
  • Bezbedna i ugodna za igrače
  • Trajna
  • Laka za održavanje
  • U slučaju oštećenja može da se reparira.

 

O PODLOZI

 

SPORTing.FLEX je višeslojna gumasto-elastična podloga za profesionalno i rekreativno igranje tenisa.

Poseduje potreban stepen mekoće i elastičnosti, što obezbeđuje pravilan odskok loptice, a ujedno ne izaziva štetno opterećenje mišića, tetiva i zglobova igrača.

SPORTing.FLEX podloga je otporna na visoke i niske temperature (-30°C do +50°C), UV zračenje i ostale atmosferske uticaje. Nije klizava ni kada je mokra. Na ovakvoj vrsti podloge igraju se prestižni teniski turniri: Australian Open, US Open, Indian Wells...

 

SPORTing.FLEX podloga je sertifikovana kod ITF-a (međunarodna teniska asocijacija, www.itftennis.com). Prema brzini kretanja loptice podloga je svrstana u kategoriju 3-medium (1-spora, 2-srednje spora, 3-medium, 4-srednje brza, 5-brza), tako da odgovara i profesionalcima i rekreativcima.

 

Znak i ime SPORTing.FLEX zaštićeni su kod Zavoda za intelektualnu svojinu Srbije.

 

POSTAVLJENJE SPORTing.FLEX PODLOGE

 

SPORTing.FLEX podloga se nanosi nalivanjem različitih slojeva, na asvalt ili beton, propisanih kvaliteta. Kada se radi o otvorenim terenima postavlja se na asvalt, a u zatvorenim objektima na asvalt ili beton.

 

SPORTing.FLEX slojevi (ITF sertifikovani sistem):

 

  • Tečna guma, 3 nanosa
  • Ravnajući sloj, 1 nanos
  • Predplay, 1 nanos
  • Play-završni sloj, 2 nanosa.

 

Play-završni sloj može biti u boji ili kombinaciji boja, po izboru investitora. Preko play sloja iscrtavaju se linije. Linije nisu klizave. Struktura površine linija ista je kao i struktura play sloja tako da je odskok loptice isti po čitavom terenu.

 

Pored nevedenog sistema moguće su i druge kombinacije slojeva (na primer sa više ili manje slojeva tečne gume). Broj i kombinacija slojeva određuju debljinu, mekoću i cenu podloge.

 

ODRŽAVANJE SPORTing.FLEX PODLOGE

 

Izborom SPORTing.FLEX podloge rešili ste se problema održavanja koji se javljaju kod drugih vrsta teniskih podloga (kvašenje, posipanje, ravnanje, mrežanje posle igranja...). Održavanje SPORTing.FLEX podloge sastoji se u suvom brisanju, usisavanju i pranju vodom.

 

U slučaju mehaničkog oštećenja podloge (zbog NEADEKVATNOG korišćenja) oštećena mesta mogu da se REPARIRAJU.

 

GARANCIJA

 

Garancija koju dajemo na materijal i rad nanošenja je 7 (sedam) godina.

 

ŠEMATSKI PRIKAZ SLOJEVA SPORTing.FLEX PODLOGE